Skoči na vsebino

O podjetju PetRa

Predstavitev podjetja

Dobrodošli na spletni strani PetRa Molzna Tehnika, družinskega podjetja z dolgoletno tradicijo in zanesljivim imenom v svetu molzne tehnike in hlevske opreme. Naša pot se je začela z vizijo in trdim delom ustanovitelja Petra Ravnikarja, katerega strast in predanost sta podjetju dali temelje za rast in razvoj. Po njegovi nenadni smrti leta 2012 je vodenje podjetja prevzel sin Andrej Ravnikar, pod njegovim vodstvom pa podjetje nadaljuje z rastjo in širitvijo svojih dejavnosti.

V PetRa Molzna Tehnika se zavedamo, da je kakovostna in zanesljiva oprema ključnega pomena za uspešno kmetijsko dejavnost. Zato smo se specializirali za montažo, vzdrževanje in servis molznih naprav, v zadnjem času pa smo svoje storitve razširili tudi na področje hladilne tehnike in celostne hlevske opreme. Ponosni smo, da smo na Slovenskem trgu zastopniki priznanih blagovnih znamk Fullwoodjoz in Joz, kar našim strankam zagotavlja dostop do široke palete kakovostnih izdelkov in inovativnih rešitev za sodobno kmetovanje.

V našem podjetju verjamemo, da sta osebni pristop in tehnična podpora ključna za zadovoljstvo strank. Zaposlujemo usposobljeno in predano ekipo strokovnjakov, vključno z družinskimi člani Andrejem in Juretom Ravnikarjem, ki s svojim znanjem in izkušnjami zagotavljajo, da so naše storitve vedno na najvišjem možnem nivoju.

Naše podjetje se ne ustavlja pri zagotavljanju vrhunskih proizvodov in storitev; aktivno sodelujemo tudi v razvojnih projektih in inovacijah na področju molzne tehnike in kmetijske mehanizacije. S tem ne samo sledimo najnovejšim trendom, ampak tudi aktivno prispevamo k napredku in izboljšavam v kmetijstvu.

Za več informacij o naših izdelkih, storitvah in partnerstvih vas vabimo, da nas kontaktirate. Veselimo se sodelovanja z vami in prispevanja k uspehu vaše kmetijske dejavnosti.

Vizitka podjetja

Naslov: VZDRŽEVANJE MOLZNE OPREME PetRa, Andrej Ravnikar s.p.
Potok pri Komendi 7a
1218 Komenda, Slovenija
Kontakt: 041-638-243
E-mail: info@molzna-tehnika.si

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Zakaj izbrati naše podjetje?

Tradicija in Zanesljivost

Naše podjetje, zasidrano v dolgoletni tradiciji, simbolizira zanesljivost in kakovost. Zavezanost odličnosti, ki izhaja iz bogate dediščine ustanovitelja, zagotavlja, da ste z izbiro nas izbrali partnerja zaupanja vrednega in dolgoročnega sodelovanja.

Inovativne Rešitve

Kot zastopniki vrhunskih blagovnih znamk ponujamo napredne izdelke, ki so prilagojeni zahtevam sodobnega kmetijstva. Naš cilj je z inovacijami izboljšati vašo učinkovitost in produktivnost.

Osebni Pristop in Podpora

Vsaki stranki se individualno posvetimo, zagotavljamo prilagojene storitve in profesionalno podporo. Naša ekipa strokovnjakov, vključno z družino Ravnikar, je vedno na voljo za hitro in učinkovito pomoč.